Muziek | Hof van Vrede

Eenmaal per maand op zondag om 13.00 uur organiseert Hof van Vrede een intiem, kleinschalig concertje met bezielende (vooral klassieke) muziek. Verzorgd door pianist Willem Mak, conservatoriumstudenten en (semi-)professionele musici uit de omgeving.

button15

Muziek 
Tweemaal per maand op zondagmiddag om 13.00 uur
> Lees meer

button16

Over de muziek
O.a. Ravel, Schubert, Satie, Chopin, Bach en Mozart
> Lees meer

button17

Zelf optreden
Podium voor andere (semi)professionele musici
> Lees meer

Muziek op zondagmiddag

Het zondagmiddagconcert vormt een terugkerend bezinningsmoment en een mooie, muzikale afsluiting van de week. Na afloop is er gelegenheid om andere muziekliefhebbers te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Er wordt geen toegangsprijs gevraagd, maar een vrijwillige bijdrage van vijf euro wordt zeer op prijs gesteld. Bekijk het actuele programma in de agenda en reserveer een plaats.

Dag en tijd: zondag van 13:00 tot 13:45 uur. Plaats: Hof van Vrede, Hoekstraat 16 in Zwolle. Kosten: gratis (een vrijwillige bijdrage van €5). Repertoire: vooral klassiek. Reserveren: via

willem(_AT_)hofvanvrede.nl?subject=Cursus%20Transformatie

 

Agenda concerten

zo 24 juli 13.00 - 13.45 uur
Willem Mak speelt werken van Erik Satie

 

Over de muziek

Willem Mak studeerde piano aan het Rotterdams Conservatorium. Al jaren begeleidt hij professionele musici en muziekstudenten achter de vleugel en is hij organist tijdens kerkdiensten. Willem bestrijkt de volle breedte van het klassieke repertoire, van tijdloze meesters zoals Bach en Mozart tot fijngevoelige Romantici à la Schubert en Chopin. Ook brengt hij graag meditatieve moderne muziek ten gehore die in bredere kring populair is, van de etherische Gymnopédies van Erik Satie tot de impressionistische klankwereld van Maurice Ravel, waarmee hij de luisteraar wegvoert naar andere sferen.

Willems concerten zijn geschikt voor de doorgewinterde klassieke muziekliefhebber, maar ook voor iedereen die op een laagdrempelige manier wil kennismaken met klassieke muziek. Laat je onderdompelen in de tijdloze schoonheid van de klanken en leun achterover terwijl het hele palet van menselijke emoties de revue passeert, tot in de intiemste uithoekjes. Willems manier van spelen is bezield en sensitief, en hij nodigt graag medemusici uit die eenzelfde fijngevoeligheid in hun spel nastreven.

Zelf optreden

Hof van Vrede wil een podium bieden aan de betere amateur en de conservatoriumstudent. Bespeel je zelf een instrument of ben je zanger(es) op een semi-professioneel niveau? En lijkt het je leuk om eens een paar stukken goed in te studeren en op een laagdrempelige manier te presenteren aan vrienden en familie? Neem dan contact op met Willem Mak en bespreek de mogelijkheden om – solo of begeleid op de vleugel – bij te dragen aan een zondagmiddagconcert bij Hof van Vrede.

TOP
Login
BACK
button15 button16 button17